Multiplu motor international de rezervare, comparatie de pret si cautare de:
Restaurante, Cluburi, Evenimente, Hoteluri, Bilete de avion si Inchirieri auto!
Cauta evenimente
  • Adauga anunt
  • Cauta in site
Inapoi
Bine ai venit in Sectiunea:

Fidelitate

 

Membrii inregistrati Eaterbooking pot castiga puncte de fidelitate pentru fiecare rezervare online facuta si onorata. Punctele de fidelitate pot fi schimbate intr-un Voucher Cadou Eaterbooking care poate fi folosit la orice restaurant partener Eaterboking.

 

Cum pot castiga puncte de fidelitate ?

● Pur si simplu intri pe site-ul nostru si iti creezi cont ( este gratuit ). Cand faci si onorezi o rezervare la restaurantele noastre partenere punctele sunt acordate în mod automat in contul tau.
● Punctele tale vor fi acordate dupe ce rezervarea este finalizata . Nu se vor acorda puncte pentru anulari sau neprezentare.
● Poate dura maxim 7 zile pana punctele vor aparea in contul tau, asa ca te rugam sa ai putina rabdare.
● Retine ca , daca suni direct la restaurant pentru a schimba o rezervare, aceasta rezervare nu mai acumuleaza Puncte de fidelitate.
● Punctele de Fidelitate nu se aplica rezervarilor facute in zilele de sarbatoare si nu se acumuleaza cu alte oferte si reduceri Eaterbooking.
● Rezervarea online la restaurant trebuie sa fie facuta pentru 2 sau mai multe persoane si fiecare persoana trebuie sa consume cel putin un aperitiv pentru a acumula puncte de fidelitate.
● Rezervarea la restaurant trebuie sa fie facuta pentru 2 sau mai multe persoane si fiecare persoana trebuie sa consume cel putin un aperitiv.
● Daca iti schimbi rezervarea sau ajungi in afara orelor programului„1000 PUNCTE” ale restaurantului, nu acumulezi punctele de fidelitate la rezervare.

FAQ Fidelitate

 

Cate puncte pot castiga la fiecare rezervare ?
Rezervarile Standard castiga 100 de puncte fiecare rezervare onorata.
 

Cum pot afla cate puncte am in contul meu?
In orice moment poti vizualiza in contul tau numarul de Puncte Eater disponibile.
 

De cate puncte am nevoie pentru a castiga Voucherul Cadou EaterBooking?
Ai nevoie de un minim de 2.000 de puncte de fielitate ca sa castigi Voucherul Cadou EaterBooking. 
Voucherele Cadou EaterBooking sunt de 3 tipuri cu urmatoarele valori :

●  2.000 Puncte Fidelitate = Voucher Cadou in valoare de 50 LEI

● 5.000 Puncte Fidelitate = Voucher Cadou in valoare de 150 LEI

● 10.000 Puncte Fidelitate = Voucher Cadou in valoare de 350 LEI


 

Cum pot cumpara Voucherele Cadou EaterBookig?
Nu poti. Cand atingi pragul de 2000 de puncte de fidelitate poti schimba punctele intr-un Voucher Cadou. Voucherul Cadou EaterBooking este trimis pe e-mail si trebuie sa il prezinti la restaurant ca sa beneficiezi de reducere. Retine ca Voucherul Cadou EaterBooking expira in 180 de zile de la data emiterii.
 

Puncte de fidelitate expira?
Da, puncte de fidelitate expira daca contul tau a fost inactiv timp de 12 luni. Daca nu faci si onorezi o rezervare in acest interval de timp, punctele vor expira. De asemena, daca in acest interval nu ai respectat 4 rezervari consecutive contul tau va fi anulat, iar fiecare rezervare nerespectata se va depuncta conrespunzator.

 

Va multumim ca ati ales Eater Booking