Multiplu motor international de rezervare, comparatie de pret si cautare de:
Restaurante, Cluburi, Evenimente, Hoteluri, Bilete de avion si Inchirieri auto!
Cauta evenimente
 • Adauga anunt
 • Cauta in site
Inapoi
Bine ai venit in Sectiunea:

Inscriere Parteneri

 

EaterBooking este un agregator de oferte de rezervari la restaurante, cluburi, hoteluri, evenimente, inchiriere masini si bilete de avion, bazat pe afilierea la parteneri si furnizori de top.
Pentru mai multe detalii vezi PARTENERI
EaterBooking face parte din structura de site Eater.ro, cel mai mare site de comenzi online si delivery la nivel national.
EaterBooking se bazeaza pe un sistem verificat cu succes in America si este implementat in Romania ca parte din Proiectul "THE SYNERGY WEBS" USA - 2011 prin intermediul SC EATER Internet Corp. SRL, societate cu actionariat si know-how american.

 

Ce facem?
EaterBooking este un multiplu motor de cautare, comparare si rezervare in domeniile: restaurante, cluburi, evenimente, hoteluri, bilete de avion si inchirieri masini. EaterBooking este un serviciu gratuit pentru toti utilizatori. Rezervarile si plata serviciilor cumparate se face direct la partenerii EaterBooking, la care acesta este afiliat.

 

Ce castigati?
Prezenta gratuita in singurul site national de rezervari Restaurante, Cluburi, Evenimente, conform cu specificul si dotarile business-ului dumneavoastra.
Vizualizarea ofertei restaurantului, clubului sau evenimetelor dumneavoastra da catre sute de vizitatori zilnic si imbunatatirea gratuita a vizibilitatii si notorietatii afacerii dumneavoastra.
Utilizarea gratuita a programului de rezervare „Eater Booking”pentru website-ul si rezervarile dumneavoastra.
Nu veti pierde clienti din cauza faptului ca nu ati putut raspunde la telefon sau era ocupat.
Clientul poate rezerva atunci cand doreste fara a mai astepta deschiderea restaurantului sau clubului.

 

Ce informatii va solicitam?

Va rugam sa ne transmiteti urmatoarele:

 • Prezentarea restaurantului, clubului sau evenimentului( max 1500 cuvinte )

 • Planul de asezare al meselor sau al locurilor

 • Fotografii de prezentare ale restaurantului, clubului sau evenimentului

 • Indicarea meselor/locurilor pentru rezervare

 • Orarul de functionarea al restaurantului, clubului sau evenimentului

 • Meniul standard al restaurantului, clubului sau evenimentului

 • Meniul special pentru evenimente

 • Promotii restaurant, club sau eveniment
   

Ce va costa?

 • Inscrierea si utilizarea aplicatiei de rezervare online, in cadrul site-ului este gratuita; dar pentru orice rezervare facuta si onorata prin site-l dumneavoastra prin aceasta aplicatie urmeaza sa va facturam doar 1 leu/loc rezervat.

 • Interfatarea aplicatiei „Eater Booking”instalata la dumneavoastra, cu website-ul „Eaterbooking.ro”cat si prezentarea ofertei restaurantului, clubului dumneavoastra in site se fac gratuit, dar pentru orice rezervare facuta si onorata pentru restaurantul dvs, prin site-ul EaterBooking, urmeaza sa va facturam 2 lei/loc rezervat

 • Prezentele nu se aplica pentru rezervari evenimente.

 

Care sunt obligatiile dumneavoastra?

Dupa transmiterea informatiilor solicitate singura dumneavoastra obligatie in acest proiect este sa utilizati site-ul „EaterBooking.ro”pentru inregistrarea meselor libere in diversele intervale orare incat clientii nostri si ai dumneavoastra sa poata sa primeasca instantaneu confirmarile de rezervare.
... Si desigur, sa faceti ceea ce stiti mai bine, sa pregatiti meniuri cat mai atractive si gustoase, sa primiti oaspetii cat mai bine, ca ei sa revina la dumneavoastra si sa ne transmita review-uri cat mai bune despre restaurantul dumneavoastra.

Deveniti membru EaterBooking! Este gratuit. EaterBooking este un canal de publicitate viabil si exploatabil in mod gratuit, avand in vederea ca simpla prezenta pe site nu este taxata!
Castigati clienti – bucurosi, rezervari – periodice, bani – multi!

Va multumim ca ati ales Eater Booking