Multiplu motor international de rezervare, comparatie de pret si cautare de:
Restaurante, Cluburi, Evenimente, Hoteluri, Bilete de avion si Inchirieri auto!
Cauta evenimente
  • Adauga anunt
  • Cauta in site
Inapoi
Bine ai venit in Sectiunea:

Termeni si conditii

Conditii de Utilizare

Aceste Conditii de Utilizare ("Intelegere") ("Contract", "Acord") reprezinta un acord cu caracter obligatoriu facut intre d-voastra, fie personal sau in numele unei entitati ("utilizator" sau "dvs.") si www.eaterbooking.ro si companiile sale afiliate (in mod colectiv, "EATER ONLINE.SRL", "noi", "noua", "noua", "noastre"), privind accesul d-voastra si utilizarea sitului www.eaterbooking.ro, precum si a oricarei alte forme sau canal media, relationat cu sau conectat la ceea ce numim, in mod colectiv, "Website"-urile. Website-ul permite furnizorilor („Restaurantele”,“Companiile Furnizoare”) sa comercializeze si sa ofere spre vanzare serviciile specifice acestora si clientilor sa caute si sa achizitioneze asemenea servicii ("Servicii(le)* Eaterbooking).
Sunteti de acord si acceptati sa respectati acest acord prin recunoasterea unei asemenea acceptari in timpul procesului de inregistrare ( daca este aplicabil ) si prin continuarea utilizari Website-ului. Daca nu sunteti de acord sau modificarile pe care Eaterbooking le-ar putea face acestui acors in viitor, nu folositi, nu accesati, sau continuati folosirea sau accesarea serviciilor EATER ONLINE  SRL sau ale Website-ului www.eaterbooking.ro.
Eaterbooking poate modifica termenii si conditiile acestui Acord in orice moment, fara notificare.
Utilizarea in continuare a Serviciilor si site-ul eaterbooking dupa o schimbare in acest Acord, sau dupa punerea in aplicare a oricarei alte politici noi constituie acceptarea schimbarii Acordului sau Politicii.
DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII ACESTUI CONTRACT sau orice versiune revizuita a acestei ACORD, VA RUGAM SA NU FOLOSITI ACEST SITE.


2. SCOPUL NOSTRU

2.1. Rezervari servicii restaurante :
Eaterbooking ofera servicii pentru utilizatorii sai, in scopul de a ajuta utilizatorul de a rezerva online mese la restaurantele partenere (fiecare un "restaurant").
Ca raspuns la cererea online a unui utilizator, site-ul eaterbooking poate contacta direct baza de date a restaurantului.
Disponibilitatea de rezervare este determinata la momentul interogarii utilizatorului.
Dupa ce utilizatorul va face o rezervare online, eaterbooking va confirma rezervarea utilizatorului prin e-mail.
Prin utilizarea Serviciilor, Utilizatorul este de acord sa primeasca confirmarile rezervarilor prin e-mail dupa ce a facut o rezervare online prin intermediul site-ului Eaterbooking.

2.2.Rezervari camere hotel si bilete avion:
Eaterbooking reprezinta un motor de cautare ( agregator ) pentru calatorii si ofera servicii pentru utilizatorii sai, in scopul de a ajuta utilizatorul de a rezerva online camere la hoteluri si bilete avion, propuse de a treia parte inclusa (“Companiile Furnizoare”), conform criteriilor de cautare specificate de dvs, pe eaterbooking.ro.
Ca urmare a criteriilor dvs. de cautare, Eaterbooking.ro trimite cererea dvs. mai multor furnizori susceptibili sa ofere produse si servicii corespunzatoare criteriilor dvs. si sa comunice rezulatele cautarii sub forma unei liste ale acestor oferte gasite de eaterbooking.ro, pe cât posibil de relevanta.
Fiecare rezultat propus de eaterbooking.ro este insotit de un link care va ghideaza spre site-ul furnizorului. Facând click pe acest link, sunteti redirectionati spre site-ul respectiv, unde puteti rezerva in mod direct produsul sau serviciul ales.

.3. POLITICA ANULARE REZERVARI SERVICII RESTAURANTE:
Eaterbooking isi ia angajamentul de a furniza servicii de calitate superioara pentru utilizatorii și restaurantele partenere.
Pentru a ne ajuta in mentinerea unor servicii la nivel constat ridicat cu restaurantele partenere, utilizatorii sunt rugati, daca vor fi in imposibilitatea de a onora rezervarea, sa anuleze orice rezervare cu cel putin 30 de minute inainte de ora rezervarii.
Puteți anula rezervarea online, telefonic sau suna direct la restaurant.Daca sunteți in imposibilitatea de a onora rezervarea și nu reusiti sa anulati, eaterbooking va va trimite un e-mail ca sa sa știți ca inregistrarile noastre indica faptul ca rezervarea nu a fost onorata.
Prin utilizarea Serviciilor, Utilizatorul este de acord sa primeasca pe e-mail confirmarea neonorari/neprezentari daca Restaurantul și / sau Site-ul Eaterbooking au raportat ca rezervarea nu a fost onorata, indiferent daca a fost asa sau nu cazul.
Contul dvs. Eaterbooking va fi anulat/sters daca nu onorati patru rezervari in decursul a 12 luni sau 3 rezervari consecutive.
Daca primiti un e-mail de confirmare a neonorarii rezervarii si este o greseala, va rugam sa dați clic aici pentru informații despre cum sa remediati eroarea.
Utilizatorul este de acord ca hotarârea finala pentru neonorarea rezervarii va fi luata de catre Eaterbooking la discretia sa, sau in cazul rezervarilor de camere de hotel si bilete de avion, de cater site-utile la care EaterBooking este afiliat si a caror oferta este prezenta pe site-ul EaterBooking.

4. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Eaterbooking se angajeaza sa pastreze si sa protejeze confidentialitatea utilizatorului.
Va rugam sa cititi si politica de confidentialitate.

5. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Website-ul este disponibil doar pentru folosinta personala a utilizatorilor si nu poate fi utilizat in conexiune cu nicio alta activitate comerciala, cu exceptia celor care sunt, in mod specific, aprobate si sustinute de Eaterbooking.
Utilizatorul este de acord sa utilizeze Serviciile site-ului pentru: a rezerva mese la restaurantele noastre partenere; sa caute produse si oferte disponibile in domeniul calatoriilor si rezervari camere hotel, propuse de a treia parte inclusa.
Pentru servicii rezervari restaurante, utilizatorul este de acord sa nu faca mai mult de o (1) rezervare in numele propriu, in aceeasi zi si ora.
Toate celelalte utilizari care sunt ilegale sau care incalca termenii și condițiile prezentului acord sunt interzise.
Activitatile interzise includ, dar nu se limiteaza la:
a. activitati infractionale sau daunatoare, inclusiv pornografie infantila, frauda, traficarea de materiale obscene, trafic de droguri, jocuri de noroc, hartuire, urmarire, trmiterea de mesaje electronice nesolicitate (spam), incalcari ale dreptului de autor, incalcari ale brevetelor, sau furt al secretelor comerciale;
b. publicitatea sau solicitarea oricarui utilizator de a vinde sau cumpara orice produse sau servicii, cu exceptia cazului cand sunt autorizate de Eaterbooking;
c. retrageri sistematice ale datelor sau a oricarui continut de pe Website, pentru a crea sau alcatui, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese fara permisiune scrisa a Eaterbooking;
d. orice utilizare neautorizata a Serviciilor Eaterbooking , inclusiv colectarea numelor de utilizator si/sau adreselor de e-mail ale utilizatorilor cu ajutorul mijloacelor electronice sau de alt fel, in scopul de a trimite mesaje nesolicitate;
e. angajarea in activitati neautorizate de framing (programe/scripturi ce au ca simpla functie ingreunarea functionalitatii sitului) sau creare de legaturi la Website;
f. transmiterea de chain letters sau junk e-mail/spam e-mail altor utilizatori;
g. folosirea oricarei informatii obtinute de pe Website cu scopul de a contacta, face publicitate, solicita, sau vinde oricarui utilizator, fara consimtamantul dumnealor explicit si prealabil;
h. angajarea in orice utilizare automata a sistemului, pentru a adauga prieteni sau trimite comentarii ori mesaje, sau folosirea programelor sau alte unelte de adunare si extragere a informatiilor;
i. interferarea cu, intreruperea, sau crearea unei incarcari excesive asupra Website-ului, retelelor sau serviciilor conectate la Website;
j. incercarea de a se prezenta cu identitatea altui utilizator sau persoane;
k. folosirea numelui de utilizator al altui utilizator;
l. vanzarea sau orice transferare a profilului d-voastra;
m. utilizarea oricarei informatii obtinute de pe Website cu scopul de a hartui, abuza sau dauna altei persoane;
n. folosirea Serviciilor Eaterbooking ca parte a unui efort de a concura cu Eaterbooking sau de a furniza servicii ca un birou de servicii;
o.  descifrarea, decompilarea, dezasamblarea sau utilizarea ingineriei inverse a oricarui program software continut sau care face in orice fel parte din Website;
p. incercarea de a evita orice masuri ale Websit-ului, care sunt destinate prevenirii sau restricitonarii accesului la Website, sau la oricare parte a Website-ului;
q. hartuirea, intimidarea sau amenintarea oricarui angajat al Eaterbooking sau al agentilor angajati in furnizarea unei parti a Serviciilor Eaterbooking catre d-voastra;
r. afisarea unei reclame, sau acceptarea platii sau a oricarei valori de la o terta persoana in schimbul executarii de catre d-voastra a oricarei activitati comerciale pe sau prin Website din partea acelei persoane, cum ar fi postarea pe blog-uri sau buletine de informare cu scop comercial;
s. stergerea/eliminarea notificarilor asupra dreptului de autor sau a oricaror drepturi de proprietate din orice Postare sau continut al Eaterbooking;
t. folosirea Website-ului intr-o maniera neconsecventa cu oricare dintre reglementarile si legile aplicabile.
Eaterbooking are dreptul, la discretia sa, de a refuza serviciul, de a anula conturi, sterge sau edita continutul sau de a anula rezervari.

5. REDUCERI, OFERTE, FIDELIZARE, CONCURSURI
5.1. Servicii restaurante - Utilizator poate participa la programul de „Fidelitate 1000 puncte”, precum si la orice alte oferte, reduceri, promotii sau concursuri organizate de Eaterbooking.
Participarea la toate cele de mai sus este supusa regulamentului si termenelor si conditiilor fiecarui program si concurs in parte si fiecarei promotii, reducerii si oferte in parte.
5.2. Servicii rezervari camere hotel si bilete avion - Participarea dvs. la promotii si concursuri organizate de Companiile Furnizoare orice conditii, garantii sau termeni in legatura cu aceste oferte este direct stabilita intre dvs. si compania care a propus aceste promotii si concursuri, fara ca EaterBooking sa fie considerat responsabil de punerea la dispozitie a acestor oferte.

6. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul de pe Website ("Continutul Eaterbooking") si marcile comerciale, marcile de servicii si logo-urile continute de acesta ("Marcile") sunt detinute de sau licentiate catre Eaterbooking si sunt supuse dreptului de autor si altor drepturi de proprietate intelectuala din Romania si legilor si conventiilor internationale. Continutul Eaterbooking include, fara limitare, toate codurile sursa, bazele de date, functionalitatea, programele software, design-ul site-ului web, fisierele audio, video, textele, fotografiile, imaginile si grafica. Toate logo-urile, grafica, design-urile, antetele, pictogramele, script-urile si numele serviciilor sunt marci inregistrate, marci comerciale de drept comun apartinand Eaterbooking in Romania si/sau in alte tari. Marcile inregistrate Eaterbooking nu pot fi folosite, inclusiv ca parte a marcilor inregistrate si/sau parte a numelor domeniilor, in conexiune cu niciun produs sau serviciu, in nicio maniera care poate cauza o confuzie si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau in parte, fara acordul scris si prealabil al Eaterbooking. Continutul Eaterbooking de pe Website va este furnizat "ASA CUM ESTE" doar pentru informarea si uzul personal si nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licentiat, sau exploatat in orice fel pentru niciun alt motiv, fara consimtamantul scris si prealabil al respectivilor proprietari. Sustragerea datelor sau a altui continut de pe Website pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese, fara permisiunea scrisa si prealabila din partea Eaterbooking, este interzisa. Eaterbooking isi rezerva toate drepturile care nu v-au fost emise in mod expres in legatura cu Website-ul , Continutul Eaterbooking si Marcile. Daca descarcati sau tipariti o copie a Continutului Eaterbooking pentru uz personal, trebuie sa respectati toate drepturile de autor si alte notificari ale drepturilor de proprietate continute in aceasta. Sunteti de acord sa nu evitati, dezactivati sau interferati in niciun fel cu caracteristicile de securitate ale Website-ului sau caracteristicile care previn sau restrictioneaza copierea oricarui Continut al Eaterbooking, sau care impun limitari in folosirea Website-ului sau a Continutului Eaterbooking.

7. RECENZII, COMENTARII, COMUNICAȚII ȘI ALTE TIPURI DE CONȚINUT:
UTILIZATORUL poate scrie comentarii și evaluari, trimite e-mailuri si alte comunicari, sa prezinte sugestii, idei, comentarii, intrebari sau alte informatii, atât timp cât conținutul:
- nu este ilegal, amenintator, obscen, rasist, defaimator, calomniator, pornografic, incalca drepturile de proprietate intelectuala, promoveaza activitați ilegale, care invadeaza intimitatea, sunt intenționat false sau sunt injurios la adresa unei terte persoane;
- nu este sau contine software, viruși de calculator, solicitari comerciale, campanii politice, scrisori in lant, e-mailuri in masa, orice forma de "spam" sau referiri la activitați ilegale, malpraxis, publicitatea falsa sau incalcari ale codului de sanatate
Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa, imita orice persoana sau entitate, care astfel sa induca in eroare cu privire la originea conținutului.
Eaterbooking are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge sau edita continutul, dar nu poate revizui in mod constant continut prezentat.
Daca trimiteti materialul, si daca nu indicam altceva, Eaterbooking are dreptul neexclusiv, perpetuu, fara drepturi de autor, irevocabil și sub-licentia dreptul de a utiliza, modifica, reproduce, adapta, traduce, publica, crea lucrari derivate, distribui și afișa conținutul in in orice scopuri, comerciale sau de alta natura, fara a avea o confirmare sau sa va compenseze in vreun fel.
Declarati si garantati ca detineti sau controlati in alt mod toate drepturile pentru conținutul pe care il transmiteti, ca este corect conținutul, ca utilizarea continutului nu violeaza acest acord si nu va cauza un prejudiciu la orice persoana sau entitate si ca veti despagubi Eaterbooking pentru orice daune provocate de continutul trimis pe site.
Eaterbooking are dreptul, dar nu și obligația, de a monitoriza, edita sau sterge orice activitate sau continut, inclusiv, dar fara a se limita la conținut care incalca standardele acestui site, stabilita de Eaterbooking la discretia sa absoluta.
Eaterbooking nu are nici o responsabilitate si nu isi asuma nicio raspundere pentru orice continut prezentat de dumneavoastra sau orice terta parte.

8. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Eaterbooking nu poate controla natura intregului continut disponibil pe Website sau produsele sau serviciilor vandute prin Website. Prin operarea Website-ului, Eaterbooking nu reprezinta si nici nu sustine ca Eaterbooking aproba vreun vanzator, produs al vanzatorului, blog-uri, Postari sau alt continut ori produse disponibile pe sau cu legaturi la Website, inclusiv dar fara limitare la continutul gazduit pe web site-uri terte, sau ca produsele sau servicii, Postarile, blog-urile sau alt continut sunt exacte, folositoare sau ne-daunatoare. Noi nu controlam si nu suntem responsabili pentru produsele sau serviciile ilicite ori, in orice fel, inacceptabile, pe care le puteti intalni pe Website sau in legatura cu oricare dintre vanzatori sau Postari. Eaterbooking nu este responsabil pentru conduita, fie online sau nu, a niciunui utilizator al Website-ului ori al Serviciilor Eaterbooking.
Sunteti de acord ca utilizarea de catre d-voastra a Website-ului si a serviciilor Eaterbooking se va face pe propriul risc. In masura permisa de lege, Eaterbooking, directorii, membrii, angajatii si agentii renunta la toate garantiile, exprimate sau implicite, in conexiune cu websitul sau serviciile Eaterbooking si cu utilizarea d-voastra, inclusiv, fara limitare, garantiile implicite de comercializare. Eaterbooking nu ofera garantii sau reprezentari in legatura cu acuratetea sau deplinatatea continutului Website-ului sau a continutului oricarui alt web site legat la acest website si nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru nicio: (a) eroare, greseala sau inexactitate a continutului sau a materialelor; (b) vatamare personala sau daune de proprietate de nicio natura, rezultand din accesul si utilizarea d-voastra a Website-ului nostru si serviciilor Eaterbooking; (c) acces neautorizat la sau folosirea servere-lor noastre de securitate si/sau tuturor informatiilor personale si/sau financiare stocate pe acestea; (d) intrerupere sau incetare a transmisiei spre sau de la Website; (e) bug web, virus web, cai troiani web sau orice asemenea care poate fi transmis pe sau prin website de catre orice alta terta parte, si/sau (f) eroare sau omitere a oricarui continut sau materiale, ori pentru nicio pierdere sau dauna de orice fel, aparuta ca rezultat al utilizarii unui continut postat, transmis sau, facut disponibil in orice fel, pe Website. Eaterbooking nu garanteaza, aproba, sau asuma raspunderea pentru niciun produs sau serviciu publicat ori oferit prin Website sau prin orice hyper-legatura cu un web site, sau prezentat in orice banner sau alta forma de publicitate si Eaterbooking nu va fi parte a, sau raspunzator pentru monitorizarea oricarei tranzactii intre d-voastra si furnizorii produselor sau serviciilor. Odata cu achizitionarea unui produs sau serviciu prin orice mijloc sau in orice conditii, in calitate de consumator d-voastra  va revine obligatia sa manifestati atentie acolo unde este cazul.
Subiect al masurilor statuare si legilor aplicabile, EaterBooking precum si companiile sale inrudite sau membrii, reprezentantii, angajatii, actionarii, furnizorii si partenerii sai nu pot fi considerati responsabili pentru nici o dauna directa sau indirecta, pentru pierderile de profit, de clientela, de date sau orice alta pierdere de propietate tangibila sau nemateriala care poate aparea ca urmare a utilizarii sau imposibilitatii de a utiliza Serviciul, sau in mod general , a nici unui eveniment legat de Serviciu.
In mod particular, raspunderea EaterBooking nu poate fi angajata in acte de pirataj partial sau total al Serviciului sau in orice fel de daune cauzate de pirataj dvs. din directia unei a treia parti implicate.
In niciun caz, EATERONLINE sau directorii sai, membrii, angajatii sau agentii nu vor fi raspunzatori in fata d-voastra sau a oricarei terte parti pentru nicio dauna indirecta, rezultata, caracteristica, accidentala, speciala sau punitiva, inclusiv pierderi de profit generate de utilizarea Website-ului sau a serviciilor EATERONLINE, chiar daca EATERONLINE a fost avertizat de posibilitatea unei asemenea daune. Fara sa declare nimic in contradictie cu cele continute in acest document, raspunderea EATERONLINE in fata d-voastra pentru orice fel de cauza si indiferent de forma actiunii, va fi intotdeauna limitata la plata sumei platite de d-voatra (daca s-a platit vreuna) serviciilor EATERONLINE in perioada de o luna inainte ca o cauza a actiunii sa apara.

9. ABSENTA GARANTIEI
Serviciul va este furnizat „sub aceasta forma”, accesibila conform disponibilitatilor sale, si folosirea acestuia este facuta pe propria dvs. raspundere. Eaterbooking nu ofera nici o garantie si nu face nici o afrimare explicita sau implicita in mod special, nu prezinta nici o garantie a calitatii , performantei, compatibilitatii serviciului cu un anumit fel de utilizare si a non-violarii conditiilor de folosire a serviciului de catre utilizatorii sai.
Mai mult, Eaterbooking nu garanteaza ca serviciul va corespunde in mod perfect asteptarilor dvs., ca va prezenta continuitate, convenabilitate, incredere, precizie si abatere de la orice fel de greseala, nici ca produsele si serviciile achizitionate prin intermediul serviciului vor corespunde inaltei calitati la care dvs. va asteptati.

10. WEB SITE-URI TERTE SI CONTINUTUL  ACESTORA
Website-ul contine (sau veti putea fi trimis prin Website sau Serviciile Eaterbooking) legaturi la alte web site-uri ("Web Site-uri Terte"), precum si articole, fotografii, texte, grafica, imagini, design-uri, muzica, sunete, video, informatii, aplicatii, programe software si alt continut sau elemente apartinand sau originand de la tertele parti ("Continut de la Terti"). Asemenea Web Site-uri Terte si Continut de la Terti, nu sunt investigate, monitorizate sau controlate pentru acuratetea, obiectivitatea sau deplinatatea informatiilor de catre noi si nu suntem responsabili pentru niciun Web Site Tert accesat prin Website sau oricare alt Continut de la Terti postat pe, disponibil prin sau instalat de pe Website, inclusiv continutul, acuratetea, caracterul jignitor, opiniile, seriozitatea, practicile de confidentialitate sau alte politici ale sau continute de aceste Web Site-uri Terte sau de Continutul de la Terti. Includerea, legatura la sau permiterea folosirii sau a instalarii oricarui Web Site Tert sau a oricarui Continut de la Terti, nu presupune aprobarea sau sustinerea acestora de catre noi. Daca va decideti sa parasiti Website-ul si sa accesati un Web Site Tert, sau sa folositi ori instalati orice Continut de la Terti, o veti face pe propriul risc si trebuie sa fiti constient ca termenii si politicile noastre nu mai sunt aplicabile. Ar trebui sa cititi conditiile si politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidentialitate si de colectare a datelor ale oricarui website la care navigati de la Website sau cand faceti legatura cu orice aplicatie pe care o folositi sau instalati de pe Website. Orice achizitii pe care le faceti prin Web Site-urile Terte se vor face prin alte web site-uri si alte companii, de aceea Eaterbooking nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura cu astfel de achizitii care sunt exclusiv intre d-voastra si respectiva terta parte.
Toate companiile care propun produse si oferte accesibile la un serviciu de calatorie prin intermediul Serviciului nostru,sunt companii care nu depind de EaterBooking. Faptul ca serviciul publica mai inainte mentionatele produse si servicii nu constituie o relatie de membru ale acestor companii pentru Serviciu, si nici o recomandare sa cumpere aceste produse sau servicii.
Relatia dvs. comerciala cu aceste companii, sau participarea dvs. la promotii organizate de acestea, inclusiv plata si livrarea serviiciilor, sau alti termeni, conditii, garantii sau afirmatii in legatura cu aceste operatiuni este direct stabilita intredvs. si and the compania care a propus aceste produse si servicii, fara ca EaterBooking sa fie considerat responsabil de punerea la dispozitie a acestor produse si servicii. Acceptati faptul ca EaterBooking nu controleaza site-urile acestor companii. EaterBooking nu poate fi trasa la raspundere pentru continutul, reclamele, produsele, serviciile disponibile de pe sau de la site-urile acestor companii; la fel ca si pentru colectarea, distribuirea, sau alt fel de utilizare produs de datele personale obtinute de aceste companii.
Ca si consecinta, recunoasteti ca EaterBooking nu poate fi tras la raspundere pentru nici o pierdere sau dauna facuta, fie ca rezultat al relatiei sau in termeni mai largi, ca rezultat al ofertelor facute pentru serviciu de catre companii .
Mai mult, recunoasteti ca EaterBooking nu poate fi considerat responsabil de nici o dauna sau pierdere care pare a fi legata de folosirea sau increderea in continutul, sau posesia serviciilor disponibile pe aceste site-uri sau surse externe.

11. CORECTII
Daca oricare dintre dispozitiliile, sau parti ale acestora, din prezentului Acord se dovedesc a fi invalide sub orice statut sau lege, atunci, prezentul acord va ramâne in vigoare și aceasta dispoziție sau parte a acesteia trebuie considerata omisa.
Ocazional, pot aparea informatii pe Website care contin erori de tipar, inadecvari sau omiteri  care pot avea legatura cu descrierea serviciilor, preturilor, disponibilitatii si alte diferite informatii. Eaterbooking isi rezerva dreptul de a corecta orice erori, inadecvari sau omiteri si sa schimbe sau actualizeze informatiile oricand, fara notificare prealabila.
12. NICI O ATRIBUIRE

Prezentul acord, drepturile acordate și obligatiilor asumate de mai jos nu pot fi transferate, atribuite sau delegate in orice mod de catre utilizator, dar pot fi transferate, atribuite sau delegate de Eaterbooking.
13. TERMENI DE INCHEIERE A ACORDULUI
Prezenta Intelegere va ramane in vigoare atat timp cat folositi Website-ul sau sunteti un utilizator al Website-ului. Puteti incheia utilizarea sau participarea in orice moment, pentru orice motiv, prin folosirea instructiunilor de incheiere a conturilor de utilizator in setarile contului dvs.
Fara a limita orice alte prevederi ale acestei intelegeri, EATERONLINE isi rezerva dreptul ca, la propria discretie si fara notificare sau raspundere, sa refuze accesul la si folosirea Website-ului si a serviciilor EATERONLINE, oricarei persoane, pentru orice motiv, inclusiv fara limitare, pentru incalcarea oricarei declaratii, reprezentari, garantii sau conventii continute in aceasta intelegere, sau in orice reglementare ori lege aplicabila si eateronline poate incheia utilizarea sau participarea d-voastra pe Website si a serviciilor EATERONLINE, va poate sterge profilul si orice continut sau informatie pe care ati postat-o la orice moment, fara avertizare, atunci doreste s-o faca.
Pentru a proteja integritatea Website-ului si a Serviciilor sale, EATERONLINE isi rezerva dreptul ca, oricand doreste, sa blocheze anumite adrese IP de la accesarea Website-ului si a Serviciilor EATERONLINE.
Orice dispozitii ale prezentei Intelegeri, care, pentru a-si indeplini scopurile pentru care au fost create, trebuie sa supravietuiasca rezilierii sau expirarii prezentei Intelegeri, vor ramane in vigoare atat timp cat va fi necesar indeplinirii scopurilor respective.

14. CONFLICTE
Toate problemele de drept, drepturi si cai de atac cu privire la orice activitate, eveniment sau intamplare, intreprinse sau in legatura cu Website-ul sau cu Serviciile Eaterbooking vor fi guvernate si interpretate de legile din Romania. Orice actiune legala, indiferent de natura, intreprinsa de sau impotriva Eaterbooking, decursa din sau legate in orice masura de acest Website si Serviciile Eaterbooking, vor fi aduse numai in fata instantelor competente din Bucuresti.

15. DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa ne aparati, compensati asupra oricarei pierderi, daune, raspunderi, pretentii sau cereri, inclusiv taxe si cheltuieli rezonabile cu avocatii, facute de orice parte, cauzata de, sau aparuta in urma Postarii d-voastra, a folosirii Serviciilor EATER, inclusiv, fara limitare, a utilizarii in contradictie cu aceasta Intelegere si/sau aparuta dintr-o incalcare a acestei Intelegeri si/sau orice incalcare a reprezentarilor dvs. si a garantiilor expuse mai sus. Sunteti de acord ca cele exprimate anterior sa se aplice Eaterbooking, filialelor sale, afiliatilor si respectivilor sai agenti, parteneri si angajati. Fara sa contrazica cele de mai sus, Eaterbooking isi rezerva dreptul, pe cheltuiala d-voastra, sa isi asume exclusiva aparare si control al oricarei probleme pentru care d-voastra sunteti obligat sa despagubiti Eaterbooking si sunteti de acord sa cooperati, pe cheltuiala d-voastra, pentru apararea Eaterbooking de asemenea cereri/pretentii. Eaterbooking va folosi eforturi rezonabile pentru a va notifica despre asemenea cereri, actiuni, sau proceduri care sunt subiectul acestei despagubiri, dupa ce ati aflat de ea.

16. INFORMARI
Cu exceptia celor specificate explicit in alt fel, orice notificare data Eaterbooking va fi trimisa prin e-mail office@eaterbooking.ro . Orice notificare transmisa d-voastra, trebuie sa fie facuta la adresa de e-mail pe care ati furnizat-o cand v-ati inregistrat pe Website, sau orice alta adresa pe care partile o specifica. Comunicarea va fi considerata primita dupa 24 de ore de cand e-mail-ul a fost trimis, cu exceptia cazului in care expeditorul a fost anuntat ca adresa de e-mail este invalida. Puteti alege sa trimiteti notificari prin posta obisnuita.

17. DIVERSE
Aceasta Intelegere constituie intregul acord dintre d-voastra si Eaterbooking cu privire la utilizarea Serviciilor EATERONLINE. Esecul Eaterbooking de a exercita sau executa orice drept sau prevedere a prezentei Intelegeri nu trebuie sa functioneze ca o renuntare la acel drept sau prevedere. Aceasta Intelegere opereaza in masura maxima permisa de lege. Eaterbooking poate cesiona toate sau oricare dintre drepturile si obligatiile sale altora, in orice moment. Eaterbooking nu va fi responsabil sau raspunzator pentru nicio pierdere, dauna, intarziere sau esec de a actiona, provocate din orice cauza, in afara controlului rezonabil al Eaterbooking. Daca orice prevedere sau parte a unei prevederi a aceastei Intelegeri este ilegala, nula sau inaplicabila, acea prevedere sau parte a prevederii este considerata separabila de aceasta Intelegere si nu afecteaza validitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi. 

Va multumim ca ati ales Eater Booking